dotcomwebdesign.com
Contact Us Site Map Home Contact Us Site Map Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk

Welkom > De Cast & Crew  > De Cast > Jessica Bowman
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jessica Bowman



Jessica Bowman
Als Colleen Cooper-Cook
(seizoen 4,5 en 6)

Biografie:

Naam: Jessica Robyn Bowman
Geboortedatum:  26 november 1980
Geboorteplaats: Walnut Creek, Californie
Kleur ogen: Bruin
Kleur haar:  Roodbruin
Lengte: 1.60 m.
Auto: BWM Convertible 3028
Opleiding: Colin McEwen High School
Ouders: Reid & Paulette Bowman
Broers/ zussen:  Summer, Jake, Jesse en Julie
Dieren: 2 honden, 1 paard, 2 varkens, 2 koeien
Hobby's:  Snorkelen, duiken, paardrijden en jet skiën

Jessica Bowman is de jongste van 5 kinderen. Zij heeft een zus Summer en 3
stiefbroers / zussen Jake, Jesse en Julie. Haar eerste acteur werk was in een
Hunts Ketchup commercial. Jessica begon in 1995 haar carrière in Dr. Quinn,
Medicine Woman. The originele Colleen, Erika Flores, verliet de serie in het
midden van het derde seizoen.

Jessica was onder andere te zien in The Road Home en in The Secret. Ze heeft
ook een gastrol gehad in de series NYPD Blue, Baywatch en Boy Meets World.

 

Jessica ging naar de Colin McEwen High School in Malibu, Californie. Hier is ze
geslaagd met nog 7 andere studenten in dat jaar. Jessica heeft een aantal
awards gewonnen. Zoals ‘Best Performance by a Young Actress in a Dramatic
Series’ voor haar werk in Dr. Quinn en ze is genomineerd in 1997 voor
Hollywood Reporter Young Star Award. Jessica heeft ook een keer een date
gehad met de acteur Jonathan Taylor Thomas.


Filmografie:

1993 Remote - Judy
1994 The Road Home - Darcy
1994 Boy Meets World - Jennifer
1994 NYPD Blue - Allison Davis
1995 Secrets - Anna Berter
1997 Baywatch - Kirstie Morgan
1995-1998 Dr. Quinn, Medicine Woman - Colleen Cooper / Cook
1998 Breakfast with Einstein - Marlena
1998 Someone to Love Me: A Moment of Truth Movie - Cayley Young
1998 Young Hearts Unlimited - Lissa
1999 Lethal Vows - Sarah Farris
2001 Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within - Colleen Cooper-Cook
2001 Joy Ride - Charlotte
2002 Derailed - Bailey Kristoff
2004 50 First Dates - Onbekend