dotcomwebdesign.com
Contact Us Site Map Home Contact Us Site Map Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk

Welkom > De Cast & Crew  > De Cast > Erika Flores
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erika Flores



Erika Flores
Als Colleen Cooper (seizoen 1, 2 en 3)

Biografie:

Naam:  Erika Flores

Geboortedatum:  2 november 1978
Geboorteplaats: Los Angeles, Californie
Kleur ogen: Bruin
Kleur haar:  Donker Bruin
Broers/zussen: April en Melissa Flores
Hobby's:  Reizen, Museums bezoeken.

Erika begon haar acteer carriere in "Danielle Steel's 'Kaleiodscope''  Ze was
genomineerd voor 1993 - Youth actress leading role in a tv series, maar die
heeft ze niet gewonnen. Haar favoriete Dr.Quinn aflevering is 'Heroes''.

Toen Erika auditie deed bij Dr.Quinn, deed ze dat samen met Shawn Toovey
en Chad Allen. Ze werden ook nog eens alledrie aangenomen. Erika's jongere
zus Melissa speelde Becky's zus, Missy, in Dr.Quinn.

     

Na twee en een halve seizoen besloot Erika om de show te verlaten. Dit deed
ze, omdat ze zich op andere interesses wilde richten, zoals school. In een
interview zei ze: "I did not leave because of money. I did not have a job waiting
for me when I left. Money was never an issue in my departure. As for my dad
'forcing' me off the show, that couldn't be further from the truth . . . One of life's
 toughest lessons is learning and understanding what really matters to you. I
left the show because the priorities I had in my personal life became more
important then the professional ones. My experiences on Quinn was invaluable;
but inevitably, at some point, we all have to move on."

Kunst is een interesse van Erika, net zoals kunst museums te bezoeken. Erika
houd van banana splits.

Filmografie:

1990 Kaleidoscope - Hilary
1991 The Owl - Lisa
1991 Switched at Birth - Arlena Twigg
1991 Star Trek: The Next Generation - Marissa Flores
1991 Empty Nest - Luella
1992 She Woke Up - Elizabeth
1992 Step by Step - Max
1992 Reasonable Doubts - Onbekend
1992 Bodies of Evidence - Chris Shepherd
1993 Bloodlines: Murder in the Family - Student
1993 Visions of Murder - Kimberly
1993-1995 Dr. Quinn, Medicine Woman - Colleen Cooper
1996 Soul of the Game - Meisje
1996 Buried Secrets - Mary Roff
1997 The Secret - Sharon
1999 The Love Boat: The Next Wave - Ashley
2002 CSI: Miami - Cadet Julie Morales
2007 Quake - Cybele Fisher